ZWEMKLEDING VOOR MIJN LICHAAMSTYPE

Het vinden van perfecte badmode, die ons lichaam zou flatteren en bij onze stijl zou passen, kan een uitdaging zijn. We zijn hier om u te helpen. Wij bevestigen body-positivity, dus de eerste en belangrijkste regel is: kies wat je leuk vindt en waar je je goed bij voelt . Wil je echter je lichaamskrachten benadrukken en tegelijkertijd afleiden van andere partijen, dan kun je gebruik maken van onze tips, die we hieronder graag met je delen.

Het is belangrijk om te weten wat je lichaamstype is en om op basis van deze kennis zwemkleding en bikini's te vinden die de lichaamsdelen die je nodig hebt accentueren, onthullen, versterken of camoufleren. Rio de Sol heeft tal van badkledingopties, bikinitopjes en -broekjes die behalve mooi en trendy ook functioneel kunnen zijn en in je voordeel werken.

Het belangrijkste doel dat u moet bereiken, is UW LICHAAM IN BALANS EN HARMONISEREN .

Laten we geometrische figuren gebruiken om onze verbeelding te laten werken en beginnen met het driehoekslichaamstype .


Driehoekig lichaamstype wordt ook heel vaak peervormig lichaamstype of A-lichaamstype genoemd. Ze betekenen allemaal hetzelfde en dit zijn de belangrijkste kenmerken:

- Je schouders zijn smaller dan je heupen
- Uw bovenlichaamsdeel is vrij klein, inclusief een kleine buste
- Je taille is goed gedefinieerd
- Je hebt volle heupen en heel vaak volle dijen

Rio de Sol beveelt aan:
- Tops die je borst en schouders accentueren en een boost geven zoals voorgevormde bikinitopjes en voorgevormde badpakken, beugels, push-ups, ruches. ruches en opvallende kleuren en patronen.
- Onderbroeken die niet de aandacht op uw billen vestigen en uw heupen niet groter maken. Gebruik een vast bikinibroekje, in niet te felle kleuren of in patronen die eerder rustig en ingetogen zijn.
- Pas dezelfde regel toe op badpakken en kies degene die je bovenlichaam versterken en je billen camoufleren.
Rio de Sol advies: een mooie sarong om rond je heupen te strikken is een heel vrouwelijk, trendy en praktisch strandaccessoire voor jou!

Ontdek de beste badpakken en bikini's die worden aanbevolen voor peervormige lichamen !



Laten we nu de tegenovergestelde situatie bespreken: een omgekeerde driehoek lichaamstype .




Je zult het ook wel vinden: een atletisch lichaamstype of V-vormig lichaam omdat je bovenlichaam je billen domineerde. Hoe herken je deze vorm?

- Je schouders zijn breder dan je heupen
- Uw onderlichaam is vrij klein, met smalle heupen en slanke lange benen
- Je taille is niet goed gedefinieerd
- Je hebt brede schouders en een sportief figuur

Rio de Sol beveelt aan:
- Tops die niet de aandacht trekken naar je brede schouders. Topjes met één schouder zullen in je voordeel werken. Probeer ook halterbikinitopjes, topjes met een ronde of vierkante hals. Als je een grote buste hebt, aarzel dan niet om beugeltopjes te gebruiken. Kies rustige kleuren en patronen.
- Je bikinibroekje moet je billen optisch een boost geven, dus ga voor ruches, ruches, zijstrikken, scrunches en alles wat het volume verhoogt. Vergeet niet om opvallende kleuren en gedurfde patronen te gebruiken.
- Probeer asymmetrische badpakken en monokini's.
Rio de Sol advies: een asymmetrisch badpak uit één stuk past perfect!

Bekijk welke badpakken en bikini's atletische lichamen flatteren.



Het volgende figuur om over te praten is een rechthoekig lichaamstype.




Dit lichaamstype wordt vaak slank lichaamstype of H-lichaamstype genoemd. Het is vrij evenwichtig en harmonieus, maar heeft niet veel rondingen. Dit zijn de gemene kenmerken:

- Je schouders en heupen zijn smal maar in balans
- Je figuur is nogal jongensachtig, zonder een goed gedefinieerde taille
- Je hebt een kleine billen, heupen en borsten.
- Je bent slank

Rio de Sol beveelt aan:
- Tops die je borsten vergroten, die een optische illusie creëren van een voller decolleté en een ruimere buste. Gebruik gewatteerde badkleding, ruches, ruches, opvallende kleuren en patronen. Push-uptops zijn iets voor jou, net als triangelvormige gewatteerde bikinitopjes en volantsbandeau.
- Broekjes moeten je billen ook optisch vergroten, dus ga voor scrunch bikinibroekjes, volants, rokjes, zijstrikken en alle kleuren die de aandacht trekken.
- Probeer monokini's, omdat ze prachtige vormen en de illusie van een goed gedefinieerde taille creëren. Je zult er ook geweldig uitzien in gewatteerde badpakken, V-halslijnen, riemen of prints op je taille, volants, kwastjes en strikjes op de zwembroeken.
Rio de Sol-tip: Probeer eens een monokini met een gewatteerde bovenkant en een broekje dat je aan de zijkant kunt strikken! Een WOW-effect gegarandeerd!

Rio de Sol heeft een breed assortiment bikini's en badpakken die perfect zijn voor slanke lichamen .



Nu is de tijd gekomen voor het ronde lichaamstype .




We noemen dit silhouet een appelvormig lichaam of een O-lichaamstype . Deze vorm is vrij karakteristiek en je herkent hem misschien aan:

- Royale borst, met andere woorden, grote buste
- Smalle heupen en slanke benen
- Volledige buik
- Platte kont

Rio de Sol beveelt aan:
- Ga voor topjes met brede bandjes en beugels die je borsten goed ondersteunen. Ook voor jou is een haltertopje een goed idee. Een van de beste opties is een tankini. Kies rustige kleuren en patronen.
- Kies een bikinibroekje met hoge taille of een groter zijbroekje. Kies voor vaste of hipstermodellen. Je kunt kleuren en patronen uitproberen die de aandacht trekken.
- Badpakken uit één stuk zijn voor jou gemaakt! U kunt modellen met hoge pijpen proberen die uw mooie benen accentueren. Dikkere bandjes en beugels geven je borst de juiste ondersteuning en laten je decolleté er prachtig uitzien. Probeer effen kleuren of een all-over print.
Rio de Sol-advies: probeer een buikverkleiningspatroon op je zwemkleding. Vormgevende patronen rond uw taille creëren een optische illusie van een goed gedefinieerde taille.


Bekijk de selectie badkleding die we hebben voorbereid voor ronde, appelvormige lichamen!

Laten we naar 8 lichaamsgevormde vrouwen gaan.




We noemen dit cijfer ook wel een volle zandloper . Het is een zeer vrouwelijke lichaamsvorm, bochtig en gewoon prachtig! De belangrijkste kenmerken van 8-vormige dames zijn:

- Royale dijen en heupen
- Harmonieuze en ronde vormen
- Definieer de taille goed
- Grotere schouders en heupen, maar asymmetrisch.


Rio de Sol beveelt aan:
- Tops met ingebouwde ondersteuning voor je borsten zoals beugels, pads of bredere bandjes. Vrij rustige en gematigde tonen en patronen. Een balconette, een haltertopje of een bandeau met een bandje om je nek is een goede keuze voor jou. Hou het simpel. Gebruik geen volants of ruches om uw bovenlichaam niet te vergroten.
- Kies voor vaste modellen, hipster bikinibroekjes of bikinibroekjes met hoge taille. Grotere bikinibroekjes aan de zijkant zijn ook een goede optie. Nogmaals, voeg geen volume toe aan je lichaam door het simpel te houden: er zijn geen aanvullende details nodig om volume te geven.
- Je ziet er geweldig uit in zwemkleding uit één stuk, bij voorkeur in effen kleuren of gematigde patronen met ingebouwde borststeun.
Rio de Sol advies: Ga voor een retro stijl! Probeer een bikiniset of een badpak te vinden die je doet denken aan mooie vintage filmstarts, een pin-up girl badkledingstijl is gemaakt voor jou!

Ontdek de beste badmode-ideeën voor 8-vormige lichamen .


Last but not least: het legendarische zandlopervormige lichaam !

.
Een zandlopersilhouet wordt vaak X-lichaamstype genoemd. Waarschijnlijk is dit de ideale vorm die veel vrouwen willen bereiken. Waarom?
- Het is evenwichtig en harmonieus
- Vrouwelijk en slank
- Schouders zijn even breed als de heupen
- De taille is goed gedefinieerd

Rio de Sol beveelt aan:
- Je kunt elke top gebruiken die je wilt. Je ziet er geweldig uit in triangelbikini's, haltertopjes en bandeau. Off-the-shoulder tops zullen je ook fantastisch staan. Kies kleuren en patronen in uw favoriete tonen en tinten.
- Elk broekje staat je goed: vast of vastgebonden, hoge taille en hoge pijpen. Modern en vintage. Kies de kleuren die je leuk vindt.
- Je ziet er geweldig uit in zwemkleding uit één stuk, eenvoudige body's, decolletés en monokini's.
Rio de Sol advies: Vergeet niet om de prachtige harmonie van je lichaam niet te verstoren door een van je lichaamsdelen te veel te accentueren!

Hier vind je badpakken en bikini's die worden aanbevolen voor zandloperdames .